fbpx

Bliv Spejder

Over 54 millioner børn og voksne verden over er spejdere og i Danmark er vi 35.000 Blå Spejdere (medlemmer af Det Danske Spejderkorps). I TranbjergSpejderne er vi ca. 140 aktive børn, unge og ledere.

Friluftsliv året rundt

Til vores møder laver vi forskellige ting. Det er selvfølgelig afhængig af, hvilken afdeling vi er i. Men fælles for os alle er at vi sætter friluftsliv meget højt. Det betyder at vi ofte er ude på møder og tur, også om vinteren. Har du nogensinde prøvet at gå en tur om aftenen i mørket, kun med en petroliumslampe til at lyse? Det er bare hyggeligt. Eller har du prøvet at være på tur i øsregnvejr? Det kan også være hygge ved bålet eller store udfordringer i træerne.

Færdigheder der kan bruges resten af livet

Vi øver selvfølgelig også de færdigheder vi skal bruge når vi tager på lejr, dvs. at bruge en dolk, en sav, en økse, binde knob, tænde bål, kort og kompas, 1. hjælp, samarbejde og meget, meget mere. Der er mange ting, som er gode at kunne, når man skal klare sig i naturen, både på ture og til de daglige møder. Det er også ting, som kan være nyttige til hverdag, når man ikke er til spejder.

Weekendture og sommerlejr

Ture og lejre er en stor del af det at være spejder. Her kan vi lave større projekter, få oplevelser sammen og selvfølgelig hygge. Det kan være i hytte, telt, shelter, bivuak, hængekøjer eller hvad vi nu finder på.

Vil du være med?

Vil du prøve at være spejder så kom til et af vores møder. Du må være med 3 gange inden du melder dig ind (Familiespejder kan prøve 1 gang før de meldes ind).

AfdelingAlderMødetidspunkt
Familiespejd3-6 år1. søndag i måneden
kl. 9.00-11.00
Mikro0. – 1. klasse
(ca. 6 – 8 år*)
Tirsdag
kl. 17.15-18.45
Mini2. – 3. klasse
(ca. 8 – 10 år)
Onsdag
kl. 17.00-19.00
Junior4. – 5. klasse
(ca. 10 – 12 år)
Mandag
kl. 17.30-19.30
Trop6. – 9. klasse
(ca. 12 – 16 år)
Mandag
kl. 18.30-20.30
KlanEfter 9. klasse
(ca. 16 – 24 år)
Efter aftale
Leder18 – ? år
*minimum børnehaveklasse

Hvad koster det?

Kontingent for mikro, mini og junior er 2 gange 400 kr. om året. For storspejdere og seniorer er det 2 gange 450 kr. om året. Derudover har vi et indmeldelsesgebyr på 200 kr. og for det får du, en sangbog, et tørklæde i vores farver samt en lille rygsæk.
Øvrigt udstyr kan købes hen ad vejen eller du kan ønske det til fødselsdag og jul

Du kan indmelde dig ved at klikke på linket til indmeldelsesformularen på denne side.

Indmeldelsesformular

Når du skal skrives op foregår det via Medlemsservice. Nedenfor er et link som fører dig videre til indmeldelsesformularen.