fbpx

Afdelinger

Vi er i gruppen inddelt i afdelinger efter alder, – familiespejd (3-6 år), mikro (6-8 år), mini (8-10 år), junior (10-12 år), trop (12-16 år) og senior (15 – 23 år).

Afdelingerne holder møde hver uge, på forskellige tidspunkter. Men i løbet af året er der flere fællesmøder og aktiviteter på tværs af afdelingerne.

Hvert år i august holder vi oprykning, et fælles møde, hvor dem som skal rykke op til en ny afdeling skal gennem nogle forhindringer før de bliver modtaget i den nye afdeling. Der er samtidig en stor aktivitet for alle f.eks. vandkamp, gøgl eller hvad vi nu kan finde på.

Fællesmøder for alle afdelinger kan være med forskellige emner og temaer. En gang om året holder vi Sct. Georgsfest, hvor alle spejdere har mulighed for at invitere en gæst med til spejderaktiviteter, spisning og diskotek.

Vi holder også projektuger. Det er en hel uge hvor de almindelige spejdermøder erstattes af en masse møder i hytten og ud af huset. Det kan være trangiamad, klatre i DGI huset, o-løb i skoven, mad på bål, geocaching og meget mere. Aktiviteterne vil være på tværs af afdelingerne og man kan deltage i lige så mange aktiviteter i løbet af ugen som man har lyst til.

Vi tager også på tur sammen hele gruppen. Der er to faste ture. Den ene er i begyndelsen af september og har tit været til Ryekol i Gammel Ry. Her sover vi i telt og forældre og søskende er inviteret med fra lørdag eftermiddag. I februar tager vi til Ravnsøhytten ved Javngyde, hvor vi sover i hytten og laver aktiviteter både indendørs og udendørs. Ravnsøhytten er en stor overnatningshytte som vi ejer sammen med de 12 andre blå spejdergruppe i sydbyen (Århus Skov Division).