fbpx

Klanen

I klanen er vi er ca. 12 senior spejdere mellem 16 og 23 år. Vores klan hedder TAZZ og vi holder møder hver torsdag.

Det er vigtigt for os at vi er sociale og har et godt fællesskab og sammenhold. Derfor hygger vi i slutningen af hvert møde. På møderne i hytten laver vi meget forskelligt, det kan være spilleaften (brætspil), mad på bål eller tager på geocatching. Som senior har vi fuld bestemmelse over hvad vi har lyst til at lave. Det er kun vores egen kreativitet, som sætter grænserne. Hvis vi ikke holder møder i hytten, tager vi ud og besøger hinanden, bowler eller klatrer.

Vi har haft et stort projekt kørende, hvor vi er i gang med at indrette en mindre hytte, som vi har på grunden, hvilket vi skal bruge til møderne. Det er et spændende projekt, hvor der skal bruges håndværksmæssig snilde og gode indretningsideer. Det har taget rigtig meget tid, men hytten bliver helt sikkert super god.

På lejre tager vi enten af sted alene og laver det, som vi har lyst til, eller også tager vi af sted med gruppen, hvor vi lave luksus projekter på vores lejreplads. Dette kan være varmtvandsbruser, bænke omkring bålet og køkkenbord. Ellers kan vi godt lide at komme ud og sove i det fri og slappe af i hinandens selskab.

Nogle af os er glade for at sove i hængekøje, også selvom det bliver snestorm, det kræver bare en god sovepose.

Vi kan godt lide at være med til at påvirke gruppens udvikling og deltager gerne i gruppeaktiviteter og når der er BLS-tur (bestyrelses-, leder-, senior tur). Der er mange seniorer, som er ledere i de andre grene af gruppen, hvilket gør at vi har et stort ansvar i gruppen.

Vil I vide mere eller være senior, så kontakt vores klanleder.