fbpx

Hjælp til juletræssalg

Julen nærmer sig, og det gør juletræssalget også. Vi sælger de fire weekender op til jul, både lørdag og søndag. Salget foregår ved vores hytte, hvor en stor del af grunden fyldes med juletræer. Tag hele familien med og hyg jer nogle timer eller en hel dag med at sælge juletræer. Juletræssalget er en rigtig god indtægtskilde. Uden det var vores kontingent næsten dobbelt så stort.

Vi har brug for forældre til at hente juletræer i Mariager, tømme containeren når de kommer til Tranbjerg, sætte juletræerne op ad stativerne og sælge alle weekender frem til jul.

Turen til Mariager for at hente træerne er lørdag d. 19. november. Vi kører fra hytten kl. 8 og er retur ca. kl. 13. I Mariager skal træerne op i containeren. Den køres til Tranbjerg, hvor den skal tømmes igen.

Der er brug for ekstra hænder når lastbilen med træerne kommer til hytten (også 19. november) ca. kl. 13, for det er en stor opgave at tømme containeren og slæbe træerne ned til stativerne.

Alle weekender op til jul er der salg. Dagene er delt i 2 vagter, formiddag og eftermiddag. Man kan tage en vagt eller flere vagter. Vil begge forældre sælge, skal I lave to tilmeldinger (og ikke bare en kommentar). Når der sælges er spejdere og søskende meget velkomne. Der er mulighed for at lave bål.

Hver eftermiddag i weekenderne skal der køres træer ud. Nogle bestiller online, andre køber et træ og betaler for at for det kørt ud, da de ikke selv kan have det med hjem. Det er 1-2 timer afhængig af hvor mange træer der skal køres ud. Det kræver en bil med anhængertræk. Har I en trailer er det super, ellers kan der lånes en.

Tilmeldingen finder I her https://medlem.dds.dk/event/id/42775/register