fbpx

Vi begynder igen efter ferien

Sommerferien er ved at være slut og vi er klar til at begynde igen. Vi glæder os til at skulle mødes igen. Det er altid spændende når der kommer nye op i afdelingerne efter sommerferien og svært at sende de ældste videre op. Men vi glæder os. Der bliver rigtig mange juniorer, og vi har derfor været nødt til at lave venteliste hos dem. Men der er plads i alle andre afdelinger.

Er du ny og vil gerne prøve at være spejder, så møder du bare op til spejdermødet i den afdeling hvor din aldersgruppe går. Her fortæller lederne noget om at være spejder og du får lov til at prøve 3 gange inden du melder dig ind. Det kan være at du bliver bedt om at lave en indmeldelse med det samme for at være sikker på en plads, men du får stadig 3 gange gratis og skal så bare give besked hvis du alligevel ikke vil være med.

Skal du rykke op? Mange spejdere rykker op i en ny afdeling og det betyder at I starter i den nye afdeling lige efter ferien. Her vil der være velkomst af de nye ledere og måske også en lille oprydningsceremoni. Se nedenfor hvornår der er møder.

Familiespejd: 3-6 år – Den 1. søndag i måneden (første gang på søndag d. 7. august kl. 9.00)

Mikro: Bh. Klasse og 1. klasse – Tirsdag kl. 17.15 til 18.45 (obs på at mødetidspunktet er rykket 15 minutter)

Mini: 2. og 3. klasse – onsdag kl. 17.00 til 19.00

Junior: 4. og 5. klasse – mandag kl. 17.30 til 19. 30

Trop: 6. – 9. klasse – mandag kl. 18.30 til 20.30

Klan: 10. klasse og op – torsdage efter aftale