fbpx

50-års jubilæum – reception

Til august er det 50 år siden at vores spejdergruppe blev startet. Det skal selvfølgelig fejres. Vi holder reception den 20. august fra kl. 14 til 16. Her vil der være aktiviteter, udstillinger, forfriskninger og stort kagebord. Alle er velkomne, tidligere medlemmer, nuværende medlemmer, forældre, søskende, andre med tilknytning til gruppen og andre fra Tranbjerg som bare gerne vil være med til at fejre gruppen.

Receptionen holdes ved vores egen hytte og der vil være stort kagebord og drikkevarer til alle som kigger forbi. Det meste foregår udendørs, men der er selvfølgelig mulighed for at kigge indenfor i vores hytte.

Og hvis du ikke lige har set det, så har vi skiftet navn fra 1. Tranbjerg til TranbjergSpejderne. Men det er stadig den samme gode gruppe.