fbpx

Arbejdsdag

Tag hele familien med til en hyggelig dag, hvor der er tid til pauser, snakke med de andre forældre og at få opgraderet hytten og grunden. Vi har mange opgaver som vi gerne vil have løst, male, rengøring, nye hætter på taget af hytten, beskære, rense fliser, feje, rense søen, rydde op, bygge reoler, fjerne en lille væg og karm, og meget mere. Man bestemmer selv hvad man vil lave og vi når helt sikkert ikke det hele, men det gør ikke noget.

Vi skal også have bål og der er selvfølgelig snobrødsdej og popcorn.

Man kan deltage en time eller to, en halv dag eller hele dagen. VI starter med morgenbrød og kaffe mens vi snakker opgaver. Der vil være kaffe pauser, frokost og for dem som tager den lange dag er der også aftensmad / grill.

Tilmelding her https://medlem.dds.dk/event/id/39656/register